[Film-Magyar]!!™ The Hole In The Ground (2019) Filmek – Online Videa

The Hole in the Ground Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei:

 • Gyártási év: 2019-03-01
 • Rating: 0
 • Termelés: Bankside Films / Wrong Men North / Head Gear Films / Metrol Technology / Savage Productions /
 • Műfaj:

Ossza meg ezt a filmet barátaival

The Hole in the Ground (2019) Teljes Film Magyarul

The Hole in the Ground Teljes Film Magyarul

. The Hole in the Ground film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött The Hole in the Ground

 • Lee Cronin
  Director
 • Lee Cronin
  Screenplay
 • Stephen Shields
  Screenplay

Kiadási dátum:
IE 2019-03-01

A film költségvetése:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/The Hole in the Ground

The Hole in the Ground – Színészek és színésznők

The Hole in the Ground

Seána Kerslake
Sarah O’Neill
The Hole in the Ground

James Quinn Markey
Chris O’Neill
The Hole in the Ground

James Cosmo
Des Brady
The Hole in the Ground

Simone Kirby
Louise Caul
The Hole in the Ground

Steve Wall
Rob Caul
The Hole in the Ground

Kati Outinen
Noreen Brady

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: The Hole in the Ground teljes film,néz The Hole in the Ground film online ingyen HD, Letöltés The Hole in the Ground teljes film 720p hd, The Hole in the Ground film online ingyen magyar szöveggel, néz The Hole in the Ground film online teljes verzió, The Hole in the Ground teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

6.5

Rémálom az Elm utcában 3. - Álomharcosok

Rémálom az Elm utcában 3. – Álomharcosok

Hét tinédzser kerül a zártosztályra kínzó rémálmokkal. Hamarosan kiderül, hogy mindannyian ugyanazt álmodják, melyben egy elmebeteg gyilkos, Freddy Krueger meg akarja ölni őket. Néhány haláleset után a túlélők felveszik a harcot álmaik megrontója ellen. A mágia erejét vizsgálva kiderül, hogy Freddy átkát csak testének újratemetésével törhetik meg. Amikor minden jóra fordulna, Freddy múltjából újabb meglepetés bukkan elő, ami után senki nem érezheti magát biztonságban (még a valóságban sem).

5.7

Rémálom az Elm utcában 2. - Freddy bosszúja

Rémálom az Elm utcában 2. – Freddy bosszúja

Öt éve már, hogy Nancy Thompsont rémálmok gyötörték az Elm utcában, s közben a házba új lakók költöztek. Jesse-t a beköltözés pillanatától kezdve rémálmok gyötrik, de a szülei nem aggódnak, azt hiszik, hogy csak a beilleszkedés nehézségei viselik meg a fiút. Jesse új barátnőjéhez, Lisához fordul, és lassan összeáll a kép az épület lidérces múltjáról és Freddy Kruegerről, akit már évekkel korábban meggyilkoltak. Hiába tudják azonban, hogy Freddy már nem él, a fiú úgy érzi, hogy férfi sötét, titokzatos, gyilkos énje egyre inkább elhatalmasodik benne.

4.1

Slender Man: Az ismeretlen rém

Slender Man: Az ismeretlen rém

Eltűnt egy gyerek? Kétségbeesett szülők fésülik át az erdőt? Kiskorúak követnek el megmagyarázhatatlan gyilkosságokat? A felelős mindig ugyanaz: egy több mint két méter magas, nevetségesen hosszú karú és lábú, feketébe öltözött alak, akiknek nincs arca, de mindenütt felbukkan, ahol gyerekek vannak. És azok általában engedelmeskednek neki. Számára álom és ébrenlét között nincs határ, mindenhova eljut, de türelmes. Nem sürget, kivár. És azután lecsap.

6.5

Ház az erdő mélyén

Ház az erdő mélyén

Öt féktelen főiskolai haver kiadós hétvégi lumpolásra utazik egy elszigetelt vidéki házba, ahol azonban vérfagyasztó természetfeletti lények támadnak rájuk egy rettegéssel teli, véres éjszakán. Ismerősen hangzik? Várj csak! Amint a srácok elkezdik produkálni a tipikus horrorfilmes viselkedést, egy vezérlőszobában technikusok egy csoportja folyamatosan vizsgálja – sőt néha irányítja is – a beijedt tinik minden mozdulatát. Vajon van-e esélyük a menekülésre a „mindent látó szem” ellenőrzése alatt, amely minden tervüket folyton keresztülhúzza?

© All Right Reserved