[Film-Magyar]!!™ A Hitehagyott (2018) Filmek – Online Videa

A hitehagyott Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei: Toller teljesen összetört a katonaként Irakban eleső fia halála miatt. A gyász mellett abba betegedett bele, hogy ő bátorította gyermekét a seregbe jelentkezésre. A hitehagyott Toller aztán megismerkedik a radikális környezetvédő Michaellel, aki felnyitja a szemét azzal kapcsolatban, milyen sötét kapcsolat fűzi az egyházhoz az egyik környezetszennyező céget. Michael hamarosan meghal, Toller pedig az özvegyével, Maryvel összefog, hogy felvegyék a kesztyűt azokkal, akik a környezetüket pusztítják.

 • Gyártási év: 2018-05-18
 • Rating: 6.7
 • Termelés: Arclight Films / Omeira Studio Partners / Killer Films / Fibonacci Films / Big Indie Pictures /
 • Műfaj: Dráma

Ossza meg ezt a filmet barátaival

A hitehagyott (2018) Teljes Film Magyarul

A hitehagyott Teljes Film Magyarul

Toller teljesen összetört a katonaként Irakban eleső fia halála miatt. A gyász mellett abba betegedett bele, hogy ő bátorította gyermekét a seregbe jelentkezésre. A hitehagyott Toller aztán megismerkedik a radikális környezetvédő Michaellel, aki felnyitja a szemét azzal kapcsolatban, milyen sötét kapcsolat fűzi az egyházhoz az egyik környezetszennyező céget. Michael hamarosan meghal, Toller pedig az özvegyével, Maryvel összefog, hogy felvegyék a kesztyűt azokkal, akik a környezetüket pusztítják.. A hitehagyott film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött A hitehagyott

 • Paul Schrader
  Director
 • Paul Schrader
  Writer
 • Brian Beckmann
  Executive Producer
 • Jack Binder
  Producer
 • Philip Burgin
  Executive Producer
 • Greg Clark
  Producer

Kiadási dátum:
US 2018-05-18

A film költségvetése:
$3,500,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/A hitehagyott

A hitehagyott – Színészek és színésznők

A hitehagyott

Ethan Hawke
Rev. Ernst Toller
A hitehagyott

Amanda Seyfried
Mary Mensana
A hitehagyott

Cedric the Entertainer
Pastor Joel Jeffers
A hitehagyott

Victoria Hill
Esther
A hitehagyott

Philip Ettinger
Michael Mensana
A hitehagyott

Michael Gaston
Edward Balq

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: A hitehagyott teljes film,néz A hitehagyott film online ingyen HD, Letöltés A hitehagyott teljes film 720p hd, A hitehagyott film online ingyen magyar szöveggel, néz A hitehagyott film online teljes verzió, A hitehagyott teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

8.2

Három óriásplakát Ebbing határában

Három óriásplakát Ebbing határában

Hónapok teltek el Mildred Hayes lányának meggyilkolása óta, ám a tettes azóta sem került elő. A nő most vakmerő lépésre szánja el magát: kibérel három óriásplakátot, melyeken provokatív üzenetet címez William Willoughby rendőrfőnöknek. Miután egy másik rendőr, az egyszerű és erőszakra hajlamos Jason Dixon is beleártja magát az ügybe, a viszony Mildred és az ebbingi hatóság közötti egyre inkább elmérgesedik.

8

A fegyvertelen katona

A fegyvertelen katona

Desmond Doss a második világháború egyik legvéresebb csatájában Okinawa szigetén 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert. Vallási meggyőződése volt, hogy noha hazája igazságos háborút vív, neki magának nem szabad ölnie. Szanitécként több alkalommal is egymaga hozta ki sebesült bajtársait az ellenséges vonalak mögül vagy a tűz alatt tartott senkiföldjéről, miközben ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett. Doss volt az első olyan katona, aki lelkiismereti okokból megtagadta a fegyveres szolgálatot, és megkapta a Kongresszusi Becsület Érdemrendet, Amerika legmagasabb katonai kitüntetését.

6.4

Peppermint - A bosszú angyala

Peppermint – A bosszú angyala

Riley North, szerető anya és feleség élete egy pillanat alatt összeomlik, mikor férjét és kislányát egy brutális támadásban megölik. A kómából felébredt nő igazságot akar, de az elkövetőket – egy befolyásos kartell tagjait – a korrupt bíróság felmenti.Riley nem nyugszik, amíg le nem számol a tettesekkel: vérbeli harcossá képezi ki magát, hogy egytől-egyig kiiktassa a családja haláláért felelős bűnözőket. A mindenre elszánt magányos harcosnak nem csak az alvilág felbőszült embereit, de a rendőrséget, és az FBI ügynökeit is ki kell játszania, hogy kíméletlen bosszúhadjáratát beteljesítse.

7.4

Csillag születik

Csillag születik

Jackson Maine egy alkoholizmussal küzdő zenész, aki egy tehetséges, de még nem ismert énekes-dalszövegíró, Ally karrierjét próbálja sínre tenni, miközben kettejük közt szerelem szövődik.

© All Right Reserved