[Film-Magyar]!!™ Üdvözlégy Mária, Kegyelemmel Teljes… (2004) Filmek – Online Videa

Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei: Az állapotos María 17 éves létére egyedül tartja el a családját. Egy nap azonban besokall a munkakörülmények miatt és drogfutárnak áll. A könnyű pénzért azonban a szabadságát és az életét kockáztatja, nem beszélve születendő gyermekéről, akiről senki sem tud. Amikor a szemeláttára megölik az egyik drogfutárt a gyomrában lévő kapszulák miatt, rá kell jönnie, hogy a Kolumbiából New Yorkig tartó repülőút még semmi ahhoz a pokolhoz képest, ami vár rá.

 • Gyártási év: 2004-01-18
 • Rating: 7.3
 • Termelés: Journeyman Pictures / Fine Line Features / HBO Films /
 • Műfaj: DrámaThrillerBűnügyi

Ossza meg ezt a filmet barátaival

Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… (2004) Teljes Film Magyarul

Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… Teljes Film Magyarul

Az állapotos María 17 éves létére egyedül tartja el a családját. Egy nap azonban besokall a munkakörülmények miatt és drogfutárnak áll. A könnyű pénzért azonban a szabadságát és az életét kockáztatja, nem beszélve születendő gyermekéről, akiről senki sem tud. Amikor a szemeláttára megölik az egyik drogfutárt a gyomrában lévő kapszulák miatt, rá kell jönnie, hogy a Kolumbiából New Yorkig tartó repülőút még semmi ahhoz a pokolhoz képest, ami vár rá.. Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes…

 • Joshua Marston
  Director
 • Joshua Marston
  Screenplay
 • Paul S. Mezey
  Producer
 • Jaime Osorio Gómez
  Producer
 • Becky Glupczynski
  Line Producer
 • Gigia Jaramillo
  Line Producer

Kiadási dátum:
EC 2004-01-18

A film költségvetése:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes…

Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… – Színészek és színésznők

Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes...

Catalina Sandino Moreno
María Álvarez
Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes...

Guilied Lopez
Lucy Díaz
Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes...

Yenny Paola Vega
Blanca
Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes...

John Álex Toro
Franklin
Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes...

Virgina Ariza
Juana
Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes...

Rodrigo Sánchez Borhorquez
Supervisor

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… teljes film,néz Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… film online ingyen HD, Letöltés Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… teljes film 720p hd, Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… film online ingyen magyar szöveggel, néz Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… film online teljes verzió, Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

7

8 mérföld

8 mérföld

Jimmy Detroit lepusztult munkásnegyedében él és egy présüzemben dolgozik. Nem elég, hogy szakított a csajával, emiatt vissza kell költöznie anyjához és kishúgához egy nyomorult lakókocsiba. Egyetlen szórakozása, hogy a helyi klubban néha megméreti magát a rap-versenyeken, a “freestyle” műfajban. Állandóan zenét hallgat, az agyába toluló szövegeket, rímeket pedig lejegyzi. Régi álma, hogy saját demót csinál. Azonban a helyi erők rivalizálása nem korlátozódik a színpadra és a mikrofonra. A bandaháborúk egyre inkább elfajulnak.

6.6

Végveszélyben

Végveszélyben

John Ryan titkosügynököt akarata ellenére főnöke ideiglenesen saját helyére előlépteti, ám hamarosan hálátlannak bizonyul politikai körökben. A kolumbiai drogkartellekre irányuló nyomozásai során bizonyos szálak egészen a Fehér Házig vezetnek. Az elnök egyik befolyásos barátja az összekötő kapocs. Ryan körül furcsa dolgok történnek, a főnöki szék egyáltalán nem életbiztosítás számára. Kolumbiába küldik, ahol merényletet kísérelnek meg ellene. Egy idő után összemosódik a barát és az ellenség fogalma.

8.3

Holt költők társasága

Holt költők társasága

Ifjú lelkeket lángra lobbantó különc tanárember kezdi meg varázslatos működését 1959-ben a Welton Akadémia ódon falai között. Lapról lapra tépeti szét diákjaival a tankönyvet, mert azt akarja, hogy felfedezzék: életük maga a költészet. A felismerés egyeseknek életreszóló szerelmet, másoknak tragédiát hoz. A hagyománytisztelő iskolában pedig tanyát ver a lázadás szelleme.

6.7

A hitehagyott

A hitehagyott

Toller teljesen összetört a katonaként Irakban eleső fia halála miatt. A gyász mellett abba betegedett bele, hogy ő bátorította gyermekét a seregbe jelentkezésre. A hitehagyott Toller aztán megismerkedik a radikális környezetvédő Michaellel, aki felnyitja a szemét azzal kapcsolatban, milyen sötét kapcsolat fűzi az egyházhoz az egyik környezetszennyező céget. Michael hamarosan meghal, Toller pedig az özvegyével, Maryvel összefog, hogy felvegyék a kesztyűt azokkal, akik a környezetüket pusztítják.

© All Right Reserved