[Film-Magyar]!!™ Nyughatatlan özvegyek (2018) Filmek – Online Videa

Nyughatatlan özvegyek Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei: Négy nő, akikben nincs semmi közös – pusztán egy dolog: az adósság, ami halott férjeik alvilági tevékenysége után maradt. Napjaink Chicagójában, egy zaklatott korban Veronica (az Oscar-díjas Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) és Belle (Cynthia Erivo) maguk kívánják alakítani sorsukat; együtt igyekeznek változtatni szorult helyzetükön és biztosítani jövőjüket, szembeszállva néhai férjeik ellenségeivel.

 • Gyártási év: 2018-11-06
 • Rating: 6.6
 • Termelés: New Regency Pictures / See-Saw Films / Film4 Productions / Lammas Park / Regency Enterprises /
 • Műfaj: BűnügyiDrámaThriller

Ossza meg ezt a filmet barátaival

Nyughatatlan özvegyek (2018) Teljes Film Magyarul

Nyughatatlan özvegyek Teljes Film Magyarul

Négy nő, akikben nincs semmi közös – pusztán egy dolog: az adósság, ami halott férjeik alvilági tevékenysége után maradt. Napjaink Chicagójában, egy zaklatott korban Veronica (az Oscar-díjas Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) és Belle (Cynthia Erivo) maguk kívánják alakítani sorsukat; együtt igyekeznek változtatni szorult helyzetükön és biztosítani jövőjüket, szembeszállva néhai férjeik ellenségeivel.. Nyughatatlan özvegyek film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött Nyughatatlan özvegyek

 • P.J. Haines
  Chef
 • Steve McQueen
  Director
 • Gillian Flynn
  Screenplay
 • Steve McQueen
  Screenplay
 • Iain Canning
  Producer
 • Emile Sherman
  Producer

Kiadási dátum:
US 2018-11-06

A film költségvetése:
$42,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nyughatatlan özvegyek

Nyughatatlan özvegyek – Színészek és színésznők

Nyughatatlan özvegyek

Viola Davis
Veronica
Nyughatatlan özvegyek

Michelle Rodriguez
Linda
Nyughatatlan özvegyek

Elizabeth Debicki
Alice
Nyughatatlan özvegyek

Cynthia Erivo
Belle
Nyughatatlan özvegyek

Colin Farrell
Jack Mulligan
Nyughatatlan özvegyek

Brian Tyree Henry
Jamal Manning

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: Nyughatatlan özvegyek teljes film,néz Nyughatatlan özvegyek film online ingyen HD, Letöltés Nyughatatlan özvegyek teljes film 720p hd, Nyughatatlan özvegyek film online ingyen magyar szöveggel, néz Nyughatatlan özvegyek film online teljes verzió, Nyughatatlan özvegyek teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

6.2

Tolvajtempó

Tolvajtempó

Minden szakmának megvannak a maga sztárjai: ha autótolvajra van szükség, Memphisnél nincs jobb. Gyors, pontos, megbízható és nem ismer lehetetlent. Ám ezúttal ő sem hisz benne, hogy sikerülhet. Ötven jól őrzött luxusautót kell egy éjszaka alatt elkötnie és biztos helyre vezetnie. Azonnal nemet mondana, ha nem a maffia volna a megbízója és a tét nem az öccse élete lenne. Hamarosan összeáll a csapat és turbósebességgel felpörögnek az események, miközben üldözések, cselek, hazugságok, árulások és karambolok követik egymást szédült tempóban.

6.5

A pusztító

A pusztító

Phoenix, Los Angeles legelvetemültebb bűnözője összetűzésbe kerül minden idők legbrutálisabb zsarujával, Spartannal. Bár a harc döntetlennel ér véget, mindketten Kalifornia kirogenikus börtönébe kerülnek, ahol mélyfagyasztott állapotban várják büntetésük végét. 2032-ben azonban a tökéletesen erőszakmentes társadalomban Phoenix kiszabadul és ismét pokoli időszak köszönt a városra, melynek irányítói rövidesen belátják, csak egy ember képes megfékezni a fékevesztett terminátort: a nála is durvább Pusztító.

7.1

Die Hard 3. - Az élet mindig drága

Die Hard 3. – Az élet mindig drága

John McClane, a New York-i rendőr minduntalan kihívja a sorsot maga ellen, de rendkívüli tehetséggel úrrá lesz a reménytelen helyzeteken is. Most azonban a veszély keresi őt, s nem fordítva. Simon, az ördögi gazember személyes indíttatásból akar bosszút állni McClane-en, akit arra kényszerít, hogy részt vegyen egy halálos játékban, melynek tétje nem más, mint New York. McClane-nek hamarosan új társra akad Zeus (Samuel L. Jackson) személyében, akivel nemsokára együtt járják be a nagyvárost a mindig egy lépéssel előttük járó Simont kutatva.

6.6

Sosem voltál itt

Sosem voltál itt

Joe háborús veterán, és egykori FBI-ügynök. Karrierje során olyan dolgokat látott és tett, amik lényegében tönkretették az életét. Amikor épp nem az öngyilkosság gondolata marcangolja, különböző megbízásoknak tesz eleget, otthonról megszökött, eltűnt vagy emberkereskedők kezére jutott lányokat szabadít ki. Egy napon azonban olyan megbízást kap, mely sokkal veszélyesebb, mint bármi, amivel eddig szembe kellett néznie.

© All Right Reserved