[Film-Magyar]!!™ LEGO: Az Igazság Ligája – Kozmikus Küzdelem (2016) Filmek – Online Videa

LEGO: Az igazság ligája – Kozmikus küzdelem Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei: A Földünk csodálatos ékkő, amely kiemelkedik az űr sötétségéből… továbbá Agykeselyű, a robot számára egy újabb planéta, amelyet bolygókból álló gyűjteményében akar tudni. Nem mintha az Igazság Ligája ezt szó nélkül hagyná! De miután Agykeselyű visszaküldi Supermant, Csodanőt és a Zöld Lámpást az időben, méghozzá más és más korokba, Batman és a Villám feladata lesz, hogy újraegyesítse a Ligát, miközben a Földön Kiborg és Supergirl Agykeselyű drónjaival folytat elkeseredett küzdelmet. A LEGO® és a DC Comics vadonatúj közös filmjében bármi lehetséges őskori összecsapásoktól kezdve világrengető viadalokig, de egy biztos: soha nem szabad alábecsülni az Igazság Ligáját!

 • Gyártási év: 2016-02-19
 • Rating: 5.3
 • Termelés: Warner Bros. Animation / DC Entertainment / LEGO /
 • Műfaj: AkcióKalandAnimációsVígjátékCsaládi

Ossza meg ezt a filmet barátaival

LEGO: Az igazság ligája – Kozmikus küzdelem (2016) Teljes Film Magyarul

LEGO: Az igazság ligája – Kozmikus küzdelem Teljes Film Magyarul

A Földünk csodálatos ékkő, amely kiemelkedik az űr sötétségéből… továbbá Agykeselyű, a robot számára egy újabb planéta, amelyet bolygókból álló gyűjteményében akar tudni. Nem mintha az Igazság Ligája ezt szó nélkül hagyná! De miután Agykeselyű visszaküldi Supermant, Csodanőt és a Zöld Lámpást az időben, méghozzá más és más korokba, Batman és a Villám feladata lesz, hogy újraegyesítse a Ligát, miközben a Földön Kiborg és Supergirl Agykeselyű drónjaival folytat elkeseredett küzdelmet. A LEGO® és a DC Comics vadonatúj közös filmjében bármi lehetséges őskori összecsapásoktól kezdve világrengető viadalokig, de egy biztos: soha nem szabad alábecsülni az Igazság Ligáját!. LEGO: Az igazság ligája – Kozmikus küzdelem film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött LEGO: Az igazság ligája – Kozmikus küzdelem

 • Craig Paulsen
  Editor
 • Jill Wilfert
  Executive Producer
 • Jason Cosler
  Executive Producer
 • Brandon Vietti
  Supervising Producer
 • Tim Kelly
  Music
 • Lisa Schaffer
  Casting

Kiadási dátum:
US 2016-02-19

A film költségvetése:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/LEGO: Az igazság ligája – Kozmikus küzdelem

LEGO: Az igazság ligája – Kozmikus küzdelem – Színészek és színésznők

LEGO: Az igazság ligája - Kozmikus küzdelem

Troy Baker
Batman (voice)
LEGO: Az igazság ligája - Kozmikus küzdelem

Grey DeLisle
Wonder Woman (voice)
LEGO: Az igazság ligája - Kozmikus küzdelem

Phil LaMarr
Brainiac (voice)
LEGO: Az igazság ligája - Kozmikus küzdelem

Nolan North
Superman (voice)
LEGO: Az igazság ligája - Kozmikus küzdelem

James Arnold Taylor
The Flash (voice)
LEGO: Az igazság ligája - Kozmikus küzdelem

Kari Wahlgren
Saturn Girl (voice)

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: LEGO: Az igazság ligája – Kozmikus küzdelem teljes film,néz LEGO: Az igazság ligája – Kozmikus küzdelem film online ingyen HD, Letöltés LEGO: Az igazság ligája – Kozmikus küzdelem teljes film 720p hd, LEGO: Az igazság ligája – Kozmikus küzdelem film online ingyen magyar szöveggel, néz LEGO: Az igazság ligája – Kozmikus küzdelem film online teljes verzió, LEGO: Az igazság ligája – Kozmikus küzdelem teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

6.6

Superman 2.

Superman 2.

Az elsõ nagy sikerű Superman-filmet hasonlóan nagy népszerűségre szert tevõ folytatás követte. E második epizódban Superman boldogan él Lois-szal, aki rájön, hogy Clark valójában maga Superman. Hamarosan azonban Lex Luthor kiszabadul a börtönbõl, és három természetfeletti erejű bűnözõ segítségével ismét harcba száll a Föld feletti uralomért.

5.3

Superman 3.

Superman 3.

Clark Kent észreveszi, hogy lángokban áll az olajfinomító. Nem sokat tétovázik, Supermanként eloltja a lángokat és megmenti a fotós kolléga életét. Ünnepségen köszöntik a bátor tettet végrehajtó Supermant, aki a világuralomra törõ gátlástalan iparmágnástól mesterséges kriptonitot kap ajándékba. Miután kapcsolatba kerül ezzel, Superman ördögi változáson megy keresztül, nem hajt vére jótetteket. Szerencsére megszólal másik énje, Clark Kent. Erkölcsi normái gátat szabnak Superman elszabadult indulatainak. A Jónak le kell gyõzni a Rosszat, hogy ismét egyesülhessenek.

6.5

Superman - Ítéletnap

Superman – Ítéletnap

Mikor a Lexcorp véletlenül kiengedi földalatti börtönéből egy gyilkológépet, Superman felkészül élete legnagyobb küzdelmére… amely egyben az utolsó is lesz. Halálát az egész világ gyászolja; az emberek érzik, hogy többé már nem lehetnek biztonságban. Superman ellenségei örömünnepet ülnek, kivéve Lex Luthort, aki a maga tébolyult módján siratja meg az Acélembert-t: fondorlatos tervével olyan hátborzongató események láncolatát indítja el, melyek még őt magát is váratlanul érik.

© All Right Reserved