[Film-Magyar]!!™ Lego Batman – A Film (2017) Filmek – Online Videa

Lego Batman – A film Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei: Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével. Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal… lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk.

 • Gyártási év: 2017-02-08
 • Rating: 7.2
 • Termelés: Lin Pictures / Warner Bros. Animation / Animal Logic / DC Entertainment / Lord Miller / Warner Bros. Pictures / LEGO /
 • Műfaj: AkcióAnimációsVígjátékCsaládiFantasy

Ossza meg ezt a filmet barátaival

Lego Batman – A film (2017) Teljes Film Magyarul

Lego Batman – A film Teljes Film Magyarul

Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével. Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal… lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk.. Lego Batman – A film film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött Lego Batman – A film

 • Chris McKenna
  Screenplay
 • Erik Sommers
  Screenplay
 • Chris McKay
  Director
 • Jared Stern
  Additional Writing
 • John Whittington
  Additional Writing
 • Roy Lee
  Producer

Kiadási dátum:
DK 2017-02-08

A film költségvetése:
$80,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lego Batman – A film

Lego Batman – A film – Színészek és színésznők

Lego Batman - A film

Will Arnett
Batman / Bruce Wayne (voice)
Lego Batman - A film

Zach Galifianakis
The Joker (voice)
Lego Batman - A film

Michael Cera
Robin / Dick Grayson (voice)
Lego Batman - A film

Rosario Dawson
Batgirl / Barbara Gordon (voice)
Lego Batman - A film

Ralph Fiennes
Alfred Pennyworth (voice)
Lego Batman - A film

Mariah Carey
Mayor McCaskill (voice)

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: Lego Batman – A film teljes film,néz Lego Batman – A film film online ingyen HD, Letöltés Lego Batman – A film teljes film 720p hd, Lego Batman – A film film online ingyen magyar szöveggel, néz Lego Batman – A film film online teljes verzió, Lego Batman – A film teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

6.2

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

6.6

Superman 2.

Superman 2.

Az elsõ nagy sikerű Superman-filmet hasonlóan nagy népszerűségre szert tevõ folytatás követte. E második epizódban Superman boldogan él Lois-szal, aki rájön, hogy Clark valójában maga Superman. Hamarosan azonban Lex Luthor kiszabadul a börtönbõl, és három természetfeletti erejű bűnözõ segítségével ismét harcba száll a Föld feletti uralomért.

5.3

Superman 3.

Superman 3.

Clark Kent észreveszi, hogy lángokban áll az olajfinomító. Nem sokat tétovázik, Supermanként eloltja a lángokat és megmenti a fotós kolléga életét. Ünnepségen köszöntik a bátor tettet végrehajtó Supermant, aki a világuralomra törõ gátlástalan iparmágnástól mesterséges kriptonitot kap ajándékba. Miután kapcsolatba kerül ezzel, Superman ördögi változáson megy keresztül, nem hajt vére jótetteket. Szerencsére megszólal másik énje, Clark Kent. Erkölcsi normái gátat szabnak Superman elszabadult indulatainak. A Jónak le kell gyõzni a Rosszat, hogy ismét egyesülhessenek.

© All Right Reserved