[Film-Magyar]!!™ A Bal Lábam (1989) Filmek – Online Videa

A bal lábam Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei: Christy Brownt még saját szülei is gyógyíthatatlannak, mozgássérültnek és gyengeelméjűnek tartják. Egy szép napon azonban a családnak rá kell döbbennie, hogy Christy nemcsak ért, érez, de gondolkodik és iszonyú elszántsággal küzd szerettei elismeréséért. Segítségükkel emberfeletti harcot vív azért, hogy teljes értékű embernek tarthassák.

 • Gyártási év: 1989-07-21
 • Rating: 7.7
 • Termelés: Ferndale Films / Granada Television / RTÉ /
 • Műfaj: Dráma

Ossza meg ezt a filmet barátaival

A bal lábam (1989) Teljes Film Magyarul

A bal lábam Teljes Film Magyarul

Christy Brownt még saját szülei is gyógyíthatatlannak, mozgássérültnek és gyengeelméjűnek tartják. Egy szép napon azonban a családnak rá kell döbbennie, hogy Christy nemcsak ért, érez, de gondolkodik és iszonyú elszántsággal küzd szerettei elismeréséért. Segítségükkel emberfeletti harcot vív azért, hogy teljes értékű embernek tarthassák.. A bal lábam film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött A bal lábam

 • Jim Sheridan
  Director
 • Shane Connaughton
  Screenplay
 • Jim Sheridan
  Screenplay
 • Paul M. Heller
  Executive Producer
 • Steve Morrison
  Executive Producer
 • Noel Pearson
  Producer

Kiadási dátum:
IE 1989-07-21

A film költségvetése:
$645,180.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/A bal lábam

A bal lábam – Színészek és színésznők

A bal lábam

Daniel Day-Lewis
Christy Brown
A bal lábam

Brenda Fricker
Bridget Fagan-Brown
A bal lábam

Alison Whelan
Sheila Brown
A bal lábam

Declan Croghan
Tom Brown
A bal lábam

Eanna MacLiam
Benny Brown
A bal lábam

Marie Conmee
Sadie Brown

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: A bal lábam teljes film,néz A bal lábam film online ingyen HD, Letöltés A bal lábam teljes film 720p hd, A bal lábam film online ingyen magyar szöveggel, néz A bal lábam film online teljes verzió, A bal lábam teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

7.4

Apollo 13

Apollo 13

AzApollo 13három fős legénysége nekivág a végtelen világűrnek 1970. április 11-én. Küldetésük nem mindennapi: leszállni a Holdra. A kilövés simán megy, a mérnökökből, tudósokból és matematikusokból álló houstoni irányító központ felügyeli a repülést. Az űrhajó majdnem eléri a Holdat, amikor a következő üzenet érkezik 330 ezer kilométer messzeségből a Földre: “Houston, baj van.” A három űrhajóst egy hibás alkatrész miatt bekövetkezett robbanás megfosztja az oxigéntől, az energiától és a hajó irányításának lehetőségétől. A tét többé már nem a Hold elérése, hanem az életben maradás.

8.5

Schindler listája

Schindler listája

Egyetlen ember is képes lehet arra, hogy a körülmények ellenére megváltoztassa a dolgok menetét. A mondás igazát mi sem bizonyítja jobban, mint Oskar Schindler története. A film főhőse, Oskar Schindler született üzletember és szerencsejátékos. A második világháború legelején elkerül a megszállt Lengyelországba és azonnal megérzi, milyen hatalmas üzleti lehetőségek nyílhatnak meg előtte. Baráti kapcsolatok és némi ügyeskedés révén megszerez magának egy gyárat – a Deutsche Emailware Fabrikot – és nem győz eleget tenni a beözönlő megrendeléseknek.

8.1

Good Will Hunting

Good Will Hunting

Will Hunting még csak húsz éves, de már kilóg a kemény dél-bostoni munkásnegyed környezetéből. Barátaihoz hasonlóan gürcöl, amikor éppen nem a helyi bárban lóg vagy nem keveredik összetűzésbe a törvénnyel. Sohasem járt egyetemre, legfeljebb gondnokként felmosni a padlót. Mégis homályos történelmi utalásokat idéz fel fényképszerű emlékezetéből és szinte azonnal old meg Nobel-díjas professzorokat is zavarba ejtő matekpéldákat. Az egyetlen dolog, amire ez a bámulatosan okos és lehetetlenül dühös fiatalember nem képes, hogy újabb kocsmai verekedése után kidumálja magát a várható börtönbüntetés alól. Egyetlen reménye Sean McGuire, az egyetemi professzorból lett pszichológus, aki csodálja a fiú érzelmi küszködéseit és megérti, milyen az, amikor az ember élete állandó küzdelem.

© All Right Reserved