[Film-Magyar]!!™ Narnia Krónikái – A Hajnalvándor útja (2010) Filmek – Online Videa

Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei: A Pevensie-gyerekek körül a leghétköznapibb dolgok is csodává válnak. Ezúttal egy festménnyel kezdődik minden: a vásznon árválkodó hajó életre kel, és Lucy, Edmund és a kissé elviselhetetlen unokatestvérük az óceánba zuhannak. Szerencsére a Hajnalvándor legénysége kimenti őket és így az ifjú kalandoroknak egyre újabb, izgalmasabb és veszélyesebb próbákat kell kiállniuk. A hajó és rajta Caspian király Narnia hét elveszett urát keresi a Magányos Szigetek környékén, ahol rabszolga-kereskedők, trónbitorlók, tengeri viharok, a mélység fenekén élő szörnyek és láthatatlan lények várnak az expedíció tagjaira. Narnia mesés teremtményei az angol gyerekek segítsége nélkül ismét benne volnának a slamasztikában!

 • Gyártási év: 2010-08-13
 • Rating: 6.3
 • Termelés: Walden Media / Dune Entertainment / Fox 2000 Pictures /
 • Műfaj: KalandCsaládiFantasy

Ossza meg ezt a filmet barátaival

Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja (2010) Teljes Film Magyarul

Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja Teljes Film Magyarul

A Pevensie-gyerekek körül a leghétköznapibb dolgok is csodává válnak. Ezúttal egy festménnyel kezdődik minden: a vásznon árválkodó hajó életre kel, és Lucy, Edmund és a kissé elviselhetetlen unokatestvérük az óceánba zuhannak. Szerencsére a Hajnalvándor legénysége kimenti őket és így az ifjú kalandoroknak egyre újabb, izgalmasabb és veszélyesebb próbákat kell kiállniuk. A hajó és rajta Caspian király Narnia hét elveszett urát keresi a Magányos Szigetek környékén, ahol rabszolga-kereskedők, trónbitorlók, tengeri viharok, a mélység fenekén élő szörnyek és láthatatlan lények várnak az expedíció tagjaira. Narnia mesés teremtményei az angol gyerekek segítsége nélkül ismét benne volnának a slamasztikában!. Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja

 • Michael Apted
  Director
 • C. S. Lewis
  Novel
 • Christopher Markus
  Screenplay
 • Stephen McFeely
  Screenplay
 • Michael Petroni
  Screenplay
 • Andrew Adamson
  Producer

Kiadási dátum:
US 2010-08-13

A film költségvetése:
$155,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja

Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja – Színészek és színésznők

Narnia krónikái - A Hajnalvándor útja

Skandar Keynes
Edmund Prevensie
Narnia krónikái - A Hajnalvándor útja

Georgie Henley
Lucy Pevensie
Narnia krónikái - A Hajnalvándor útja

Ben Barnes
Caspian
Narnia krónikái - A Hajnalvándor útja

Will Poulter
Eustace Scrubb
Narnia krónikái - A Hajnalvándor útja

Simon Pegg
Reepicheep (Voice)
Narnia krónikái - A Hajnalvándor útja

Gary Sweet
Lord Drinian

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja teljes film,néz Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja film online ingyen HD, Letöltés Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja teljes film 720p hd, Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja film online ingyen magyar szöveggel, néz Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja film online teljes verzió, Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

7.1

Végtelen történet

Végtelen történet

Bastiannak nem könnyu az élete. Édesanyja meghalt, az apja pedig állandóan azzal gyötri, hogy rosszul tanul és folyton álmodozik. A fiú egy szép napon besétál a könyvesboltba, ahol rábukkan egy érdekesnek látszó könyvre. Lenyugözi Fantázia császárnojének története. Az uralkodóno egyre gyengébb, mert birodalma veszélybe került, mind nagyobb területet pusztít el a Semmi. A császárno úgy érzi, országa addig van biztonságban, ameddig o él. Ahhoz azonban, hogy életben maradjon, szüksége van egy különleges, fantáziatlanság és reménytelen álmodozás elleni gyógyírra, s ezt a gyógyírt kell Atreju-nak elhoznia. Bastian annyira átéli az eseményeket, hogy egyszer csak ott találja magát Fantázia kellos közepén.

7.8

Harry Potter és a bölcsek köve

Harry Potter és a bölcsek köve

Szülei halála után Harry Potter mostohaszülőknél nevelkedik. Sanyarú a sorsa, a lépcső alatti kuckóban lakik és elviselhetetlen az unokatestvére. Ám hamarosan kiderül, hogy Harry nem közönséges kisfiú, hanem egy varázsló házaspár árvája, aki csak átmenetileg keveredett a lényegről mit sem sejtő muglik közé. Most viszont végigsétál az Abszol úton, hogy beiratkozzék a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá, de mi ez egy elsőéves varázslótanoncnak?

7.7

Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter visszatér a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába, hogy folytassa a tanulmányait. Nem sejti, hogy élete legnehezebb kihívása vár rá. A tizennégy éves Harrynek akaratán kívül és nála idősebb, tapasztaltabb diákokkal együtt kell részt vennie a nemzetközi Trimágus Tusán, amelyre megmagyarázhatatlan módon egy ismeretlen nevezte be. Ám az iskolai verseny veszélyei elhalványulnak az immár bizonyossá váló tény mellett: Voldemort, a Sötét Nagyúr ismét színre lépett és nemcsak hatalmát nyerte vissza, hanem emberi alakját is.

5.9

Percy Jackson: Szörnyek tengere

Percy Jackson: Szörnyek tengere

Az istenek köztünk járnak – és van néhány emberi tulajdonságuk: például az, hogy sokan közülük eltaszítják maguktól törvénytelen gyerekeiket. A félig emberi, félig isteni eredetű kamaszok számára fenntartott különleges kiképzőtáborban azonban sosincs nyugalom. Percy Jackson, Poszeidón fia ismét kénytelen veszélyes és különleges kalandra indulni, ha meg akarja menteni a világot.

© All Right Reserved